Izvor: JUGpress.com, 22.Jul.2020, 10:10

Stiglo 127 rezultata, 17 pozitivno, prvi pozitivan u Crnoj Travi

LESKOVAC-CRNA TRAVA

U poslednja 24h stiglo je 127 rezultata za poslati uzorke sumnjivih na koronu, za grad

iz laboratorije

Vatreno oko i Zavod za biocide i medicinsku ekologiju : 17 rezultata je sa pozitivnim nalazom. 13 lica sa teritoririje grada Leskovca, 2 lica sa teritorije opstine Vlasotince, 1 lice sa teritorije opstine Bojnik i 1 lice sa teritorije opstine Crna Trava.

Struktura:

5 zaposlenih, 3 penzionera, 5 nezaposlenih lica, 3 >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << poljoprivrednika i 1 ucenik.

Od pocetka epidemije ukupan broj obolelih na nivou Jablanickog okruga je 1212 a po opstinama je : grad Leskovac – 949

Vlasotince – 134 Bojnik – 29 Lebane – 68, Medve?a – 31 i opstina Crna Trava 1 lice.

Trenutno se ceka iz laboratorije “Vatreno oko” i “Zavod za biocide i medicinsku ekologiju” u Beogradu 285 rezultata sa Jablanickog okruga za lica koja su uzorkovana u ZZJZ Leskovac I Opstoj bolnici Leskovac u prethodnim danima.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Jablanički okrug: Od 127 uzoraka 17 pozitivno, prvi slučaj u Crnoj Travi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2020

Od 127 rezultata iz laboratorije "Vatreno oko" i Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju koji su stigli u Zavod za javno zdravlje Leskovac, na korona virus pozitivno je 17 na teritoriji Jablaničkog okruga, a među njima je i prvi potvrđeni slučaj u opštini Crna Trava...U Leskovcu je zabeleženo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.