Izvor: JUGpress.com, 03.Jun.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stadion u Surdulici dobija novu travnatu podlogu i sistem navodnjavanja

SURDULICA

Mnogo bolje uslove u sledećoj i narednim sezonama imaće fudbaleri Radnika, ali i ekipe koje budu gostovale u Surdulici, obzirom na to da će Gradski stadion uskoro dobiti novu podlogu.

Nova trava, sanacija drenaže i sistem navodnjavanja donacija su Fudbalskog saveza Srbije, a sve sa ciljem da kvalitet srpskog fudbala od sledeće sezone bude na mnogo višem nivou.

Priprema za radove je u toku, a narednih dana počeće i sama sanacija. Najpre će se skinuti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sadašnja travnata podloga sa čitavog terena. Po završetku, pripremnih radova,  kreću radovi na sanaciji drenaže, postavljanju savremenih zalivnih sistema sa ravnomerno raspoređenim automatskim prskalicama (POP UP sistemi) i nove travnate podloge najvišeg kvaliteta po uzoru na svetske stadione.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.