Srpski zid plača je mogao 5. oktobra da spreči paljenje Skupštine

Izvor: KMnovine.com, 06.Okt.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Srpski zid plača'' je mogao 5. oktobra da spreči paljenje Skupštine

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih Srba sa KiM izdalo je saopštenje kojim se osvrnulo na dešavanja 5-tog oktobra 2000. godine. Uz neznatne izmene saopštenje prenosimo u celosti.



Da smo znali da će dolazak DOS-ovske vlade tragično odrediti sudbinu otetih Srba, mogli smo makar sprečiti paljenje i pljačkanje savezne Narodne Skupštine. Kobnu grešku su porodice srpskih žrtava napravile što su 5. oktbar provele u prostorijama udruženja Srpskih žrtava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << />
Trebali smo pre toga, tokom raznih protesta i demonstracija, ispred Skupštine postaviti „SRPSKI ZID PLAČA“ i tražiti pravdu za Srpske žrtve, gde bi pažnja prisutnih građana, pogotovo medija i „zapadnih država“ bila veća, da ključni problem i zahtev bude spasavanje života otetih Srba. Pozvali bi da Zid mučenika i pravde obezbeđuju pripadnici specijalnih jedinica vojske i policije, koji bi sprečili rušilačke horde da zapale Narodnu skupštinu a preko kostiju ubijenih Srba, što to se nikako ne bi dozvolilo ni po cenu naših života. Golim životima, porodice kidnapovanih i ubijenih civila vojnika i policajaca, branili bi fotografije žrtava NATO agresije i terorističke UČK-a.

Druga kobna greška zbog koje su tragično izgubljeni životi naših otetih članova porodica je to što nismo blokadama i danonoćnim prisustvom porodica žrtava, sprečili da DS i DOS-ovska vlast ne oslobodi iz Srpskih zatvora 2.108 albanskih terorista i zločinaca, teroriste UČK-a i Mudžahedina koji su zarobljeni u krvavim borbama sa državnom policijom i vojskom na Košarama, Morini, u Drenici i širom Metohije.

Nikada nećemo oprostiti DOS-ovskoj vladi i svim strankama koje su sačinjavale DOS, jer su oslobodili pravosnažno osuđene zločince na čelu sa braćom Mazreku, zbog velikog novca i po naredbi zapadnih država a odbile su vapaje porodica Srpskih žrtava koje od 1998, 1999, 2000... traže slobodu za otete Srbe. Na žalost Đinđić, Koštunica, Batić, Mihajlović, Čeda Jovanović ignorisali su porodice otetih Srba a otete Srbe prepustili trgovcima ljudskih organa.

Neka je proklet, neka ga Bog kazni... sve one koji su se obogatili na kostima ubijenih Srba koji su time dozvolili da počinioci budu amnestirani i zbog toga porodice srpskih žrtava nikada neće dočekati pravdu za Srpske žrtve.


U Beogradu

06.10.2015 godine
Predsednik udruženja
Simo Spasić


Izvor: KM Novine :: © 2014 - 2015 :: Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.