Srebrna planina ovonedeljna stanica akcije „Svi na sneg“

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2016, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebrna planina ovonedeljna stanica akcije „Svi na sneg“

Najveći planinski masiv u Srbiji, poznat kao planina sunca i snegova, Kopaonik, Nišlije će ove nedelje 11. decembra moći da posete u okviru akcije „Svi na sneg“ i uživaju u prirodi i svežem vazduhu.

Promenjeno je mesto polaska na akciju, pa će se ove nedelje kretati sa autobuskog stajališta kod glavnog ulaza u Tvrđavu, u 7 sati.

Aktivnosti će zavisiti od putnika, uglavnom su to pešačke ture i druge sportsko-rekreativne aktivnosti na snegu – najavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odrganizatori.

Cena puta je 700 dinara, a mesto se može rezervisati u poslovnici „MM transport“ koja se nalazi na Bulevaru 12. februar, radnim danima od 8 do 19 sati i subotom od 9 do 14 sati.

Putnici su osigurani, a pored vođe puta i rekreatora, na put polazi i lekar.

Pokrovitelj akcije je Grad Niš, Uprava za omladinu i sport.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.