Srđanu Žuniću stigao pun nepravilnosti poziv za zatvor (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 24.Jun.2022, 23:56

Srđanu Žuniću stigao pun nepravilnosti poziv za zatvor (VIDEO)

Srđanu Žuniću stigao pun nepravilnosti poziv za zatvor Srđanu Žuniću, naročito na društvenim mrežama poznatom borcu protiv bezakonja i kriminala koje vrši aktuelni režim u Srbiji, stigao je sudski poziv za zatvor.


   
Srđan Žunić ispred Predsedniptva Srbije tokom jednog od svojih višednevnih protesta    





Rešenje koje je Žunić dobio danas, 24. juna, nosi datum od >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << 11-tog maja! Zašto sve ovo vreme rešenje nije uručeno? To je samo jedan od problema koje je Žunić izneo u videu kojim opisuje niz nepravilnosti u koje je ovo rešenje "zamotano".

Njegovi problemi počeli su kada je u blizini u kojoj stanuje, inače u Beogradu, uočio saradnika šiptarskih terositičkih ćelija "UĆK". Samoinicjativno, jer pripadnici MUP-a nisu pokazali interesovanje, Žunić je prikupio mnoštvo dokaza koji čvrsto potkrepljuju navode o saradnji izvesne osobe sa šiptarskim lancem terorizma. Kada je sve prikupljeno predao MUP-u, pripadnici te služe su se obrušili ne na izgrednika već na Žunića. Od tada se on neprestano nalazi u problemima i nad njim režim Aleksandra Vučića vrši nečuveni progon.



U međuvremenu, Žunić je uložio žalbu. U formi prikladnoj ugledu koji je Sud stekao ovakvim radom:






Potrebno je da javnost ukaže što više pažnje ovom ali  idrugim slučajevima i primerima kojima se progone Žunić i drugi neistomišljenici samoproklamovanog srpskog faraona, Aleksandra Vučića. za to su mahom povoljne društvene mreže koje ni malo nisu bez uticaja!


* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2022 ::    Hvala na interesovanju


Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.