Вести:

петак, 24. јун 2022.

Срђану Жунићу стигао пун неправилности позив за затвор (ВИДЕО)

петак, 24. јун 2022. | Уреднички колегијум 0

Срђану Жунићу стигао пун неправилности позив за затвор

Срђану Жунићу, нарочито на друштвеним мрежама познатом борцу против безакоња и криминала које врши актуелни режим у Србији, стигао је судски позив за затвор.

Срђану Жунићу стигао пун неправилности позив за затвор (ВИДЕО)
Срђан Жунић испред Председниптва Србије током једног од својих вишедневних протеста






Решење које је Жунић добио данас, 24. јуна, носи датум од 11-тог маја! Зашто све ово време решење није уручено? То је само један од проблема које је Жунић изнео у видеу којим описује низ неправилности у које је ово решење "замотано".

Његови проблеми почели су када је у близини у којој станује, иначе у Београду, уочио сарадника шиптарских тероситичких ћелија "УЋК". Самоиницјативно, јер припадници МУП-а нису показали интересовање, Жунић је прикупио мноштво доказа који чврсто поткрепљују наводе о сарадњи извесне особе са шиптарским ланцем тероризма. Када је све прикупљено предао МУП-у, припадници те служе су се обрушили не на изгредника већ на Жунића. Од тада се он непрестано налази у проблемима и над њим режим Александра Вучића врши нечувени прогон.



У међувремену, Жунић је уложио жалбу. У форми прикладној угледу који је Суд стекао оваквим радом:




Потребно је да јавност укаже што више пажње овом али  идругим случајевима и примерима којима се прогоне Жунић и други неистомишљеници самопрокламованог српског фараона, Александра Вучића. за то су махом повољне друштвене мреже које ни мало нису без утицаја!

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2022 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине