Srbija u ritmu Evrope i grad Niš ima svoje predstavnike, glasajte za njih!

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Jun.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u ritmu Evrope" i grad Niš ima svoje predstavnike, glasajte za njih!

Niš će 16.juna biti domaćin ovogodišnjeg najvećeg dečijeg muzičkog festivala ,,Srbija u ritmu Evrope".

Predstavnici gradova Srbije predstavljaće 22 evropske zemlje i pevaće pesme na jeziku zemlje koju predstavljaju. Grad Niš će kao domaćin prestavljati Srbiju i pevaće na srpskom jeziku.

Na najvećem dečijem muzičkom takmičenju u Srbiji – „Srbija u ritmu Evrope" i grad Niš ima svoje predstavnike.

Na Prvoj Srpskoj Televiziji deca našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << grada se takmiče u televizijskom prenosu direktno iz grada Niša 16. juna, sa početkom od 14 sati. Dvadeset dve zemlje Evrope i dvadeset dva grada Republike Srbije se bore za prvo mesto, koje će odrediti iz kojeg grada ili opštine u Srbiji će sledeće godine Prva srpska televizija prenositi ovaj najveći dečiji muzički spektakl u regionu. Gledanost na Prvoj TV je zagarantovana, a glasanje za naše predstavnike traje sve do kraja televizijskog programa.

Tekst za glasanje (sms): PESMA(razmak)07, pošaljite na broj 1557.

Ukoliko želite da se sledeće godine televizijski prenos na Prvoj srpskoj televiziji emituje ponovo iz Niša, a deca predstavnici našeg grada otputuju u zemlju koju predstavljaju, glasajte i znajte da sa jednog broja možete poslati neograničen broj poruka.

Ovogodišnje muzičko takmičenje organizuje Grad Niš, odnosno Niški kulturni centar.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.