Sokobanja, oseti ritam prirode - 16. Foto izazov, Sokobanja 2023

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Jul.2023, 14:50

"Sokobanja, oseti ritam prirode" - 16. Foto izazov, Sokobanja 2023

Turistička organizacija Sokobanja organizuje nagradni konkurs „XVI FOTO IZAZOV, SOKOBANjA 2023“, koji će biti otvoren do nedelje, 13.avgusta 2023. god. Tema ovogodišnjeg konkursa je „SOKOBANjA – OSETI RITAM PRIRODE“.

Svaki učesnik treba da, uz popunjenu prijavu, dostavi najviše 5 fotografija, u boji i isključivo u digitalnom formatu, na CD-u i to lično u prostorije Turističke organizacije Sokobanja, ili poštom na adresu ul. Trg Oslobođenja br. 2, 18230 >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Sokobanja, ili putem i-mejla na adresu tic@tosokobanja.rs.

Fotografije treba da budu veće od 8 Mpx (rezolucije 300 dpi). Fotografije moraju biti u koloru, obavezno u digitalnom formatu, izvorne, bez intervencija u vidu montaže, ili grafičke obrade dela koje menjaju kompoziciju i elemente. Fotografije moraju biti bez specijalnih efekata, i moraju da sadrže realistične, a ne apstraktne prikaze Sokobanje i okoline (odnosno u skladu sa zadatom temom).

Prijem fotografija trajaće do nedelje,13. avgusta 2023. godine, a proglašenje pobednika održaće se u petak, 25. avgusta, od 19:00 časova u Galeriji – legatu “Miluna Mitrovića”, kada će biti otvorena i izložba fotografija koje su ušle u uži izbor. Suorganizator izložbe je Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ iz Sokobanje. Prvoplasirani autor dobija novčanu nagradu od 45.000 dinara, drugoplasirani 25.000, a trećeplasirani 10.000 dinara.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona na broj 018/833-988 odnosno putem mejla: tic@sokobanja.rs.

Prijava i propozicije konkursa mogu se preuzeti u PDF formatu ispod teksta.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.