Smanjuje se broj zaraženih, četvoro novoobolelih u Jablaničkom okrugu

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Avg.2020, 10:03

Smanjuje se broj zaraženih, četvoro novoobolelih u Jablaničkom okrugu

U kovid ambulantama više je onih koji dolaze na kontrolu nego osoba koje se prvi put testiraju. Polako opada broj novoobelelih u Jablaničkom okrugu. Od 48 testiranih u prethodna 48 sata, četiri osobe su bile pozitivne.

Tri su iz Leskovca i jedna iz Vlasotinca.

Pčinjskiski okrug

Direktorka Doma zdravljau Bujanovcu Lela Jovanović je rekla za RTS da je juče u kovid ambulanti bilo 70 pregleda, od čega 20 prvih i 50 kontrolnih. Od subote do danas registrovano je 13 pozitivnih pi-si-ar testova.

Istakla je da je problem u Trnovcu jer je veći broj zaraženih iz tog mesta. Apelovala je na građane da ozbiljno shvate situaciju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Četvoro novoobolelih u Jablaničkom okrugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2020

U jablaničkom okrugu polako opada broj novoobelelih od korona virusa...Od 48 testiranih u prethodnih 48 sati četiri osobe su bile pozitivne, prenosi RTS. Kako je navedeno, tri novoobolele osobe su iz Leskovca, a jedna iz Vlasotinca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.