Izvor: JUGpress.com, 21.Apr.2021, 17:28

Smanjuje se broj pozitivnih u Pčinjskom okrugu

VRANJE-BUJANOVAC-SURDULICA-VLADIČIN HAN-PREŠEVO

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 375 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 64 su pozitivna na korona virus.

U Vranju je registrovano 26 novozaraženih, Bujanovcu i Surdulici po 11, Vladičinom Hanu devet i Preševu sedam slučaja infekcije.

Bosilegrad >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i Trgovište nemaju novozaražene.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, u utorak, su obavljena 262 pregleda. Kod lekara zbog simptoma koji ukazuju na kovid-19 došao je 61 pacijent.

Uzorkovana je krv kod 102 pacijenta i sačinjen 71 RTG pluća. Urađeno je 67 antigenskih testova, od kojih je 18 pozitivnih na korona virus.

Od tri PCR testa jedan je bio pozitivan. Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 11 pacijenata.

U vranjskim kovid bolnicama hospitalizovano je 107 pacijenata, od kojih je 100 pozitivno na koronu. Isto toliko osoba je i sa upalom pluća. Na kiseoniku je 71 pacijent.

Na bolničko lečenje primljeno je sedam pacijenata, koliko ih je i otpušteno. Jedan je transportovan za Kruševac.

U kovid bolnicama na raspolaganju je 87 slobodnih postelja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.