Siromaštvo uzima danak: Otac četvoro dece  ubio se zbog duga i isključene struje

Izvor: juGmedia, 11.Jul.2018, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siromaštvo uzima danak: Otac četvoro dece ubio se zbog duga i isključene struje

Miroslav Stojanović iz Jelašnice kraj Niša ubio se sinoć tako što je popio etiol , a njegova sestra rekla je da Miroslav nije mogao da podnese siromaštvo i to što je njegovoj šestočlanoj porodici nedavno isključena struja zbog duga od 22.000 dinara.

Sestra nesrećnog čoveka Stana Stojanović izjavila je da je njen brat govorio u poslednje vreme da će da se ubije jer nema para da izdržava svoja četiri deteta, a dotuklo ga je isključenje struje. 

Miroslav >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i njegova supruga nisu imali posao i izdržavali su se od socijalne pomoći

Poslao je ženu sa decom kod njene majke u Niš, a on je popio etiol. Kad se vratila videla je da se ubio„, rekla je Stojanovićeva.

Ona je kazala da snaja nema para da sahrani Miroslava.

Da mi nismo došli  danas ne bi imala ni hleb deci da kupi„, izjavila je Stojanovićeva

Rođaci su istakli da se porodica pokojnog Miroslava Stojanovića 1999 godine doselila sa Kosova u Srbiju, a pre tri godine se nastanila u kuću koju im je obezbedio Komesarijat za izbeglice.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Otac četvoro dece izvršio samoubistvo zbog duga za struju

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2018

Muškarac M. S. (44) iz Jelašnice kraj Niša izvršio je samoubistvo u porodičnoj kući, a njegovi rođaci kažu da nije mogao da podnese siromaštvo i to što je njegovoj šestočlanoj porodici nedavno isključena struja zbog duga od 22.000 dinara...Njegova sestra Stana Stojanović izjavila je za...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.