Simpo se teško vraća na tržište

Izvor: juGmedia, 07.Jul.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simpo se teško vraća na tržište

VRANJE – Nakon prekida proizvodnje kompanija „Simpo“ iz Vranja krenula je put oporavka, međutim iako se ime „Simpo“ u svetu prozvodnje nameštaja izgovara sa poštovanjem, u kompaniji kažu da je povratak na tržište teži od osvajanja novih tržišta.

„To je proces koji zahteva ogroman trud kako bi se dobilo poverenje kupaca i povratila tržišta koja smo u međuvremenu izgubili. Višemesečni zastoj u poslovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << drugi proizvođači nameštaja su dobro iskoristili i zauzeli taj deo tržišta, što je nama značajno otežalo povratak“, rekao je za Večernje novosti direktor kompanije Slađan Disić.

On je govoreći za ovaj dnevni list rekao da je dodatni problem u radu javljao zbog brojnih spekulacija na temu navodnog stečaja.

„Simpo ne ide u stečaj već je u programu finansijske konsolidacije koji je podržan od Vlade, Ministarstva privrede i banaka“, kaže Disić

Proizvodnja se u Simpu  odvija u kontinuitetu od januara u svim fabrikama u matičnom preduzeću u Vranju, Bujanovcu i Surdulici, i sa nešto manjim kapacitetom u Preševu.

izvor:Večernje novosti

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.