Šest koncerata klasične muzike do kraja godine u Medveđi

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest koncerata klasične muzike do kraja godine u Medveđi

U delima Bramsa, Mocarta, Hendla, Vivaldija, moći će da uživa publika u Medveđi na nekoliko koncerata koji će se održati do kraja godine. Koncertna sezona počinje u sredu, 9. oktobra u 19 sati u Kulturnom centru.

Na prvom, od ukupno 6 koncerata, prema najavama organizatora, nastupiće kamerni orkestar Amoroso iz Leskovca. Publika će moći da čuje Hendlovu Muziku za kraljevski vatromet, Vivaldijev Koncert u C-duru, Mocartov Divertimento, Bramsovu Mađarsku >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igru.

Kao solisti će na koncertu nastupiti Katarina Miljković i Biljana Milković, a orkestar će voditi dirigent Igor Sarajlić - kažu organizatori.

Do kraja sezone nastupiće i Vokalna grupa Libero, kvartet Strings on the wind, džez sastav Trio elegancija i učenici Muzičke škole "Stanislav Binički" iz Leskovca.

Datumi narednih koncerata biće objavljeni naknadno na sajtu Kulturnog centra Medveđe, a ulaz na sve je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.