Serijal debata Južnih vesti - geopolitičke igre u životima građana juga Srbije, prva o energetskoj krizi

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2022, 18:28

Serijal debata "Južnih vesti" - geopolitičke igre u životima građana juga Srbije, prva o energetskoj krizi

Imamo li dovoljno struje, hoće li biti restrikcija, kako ćemo se ogrejati ove zime, neka su od pitanja koja vise nad životima građana juga Srbije. U debati Južnih vesti, uživo u sredu od 18 sati, nudimo odgovore o tome koliko smo spremni za svetsku energetsku krizu.

Svi pričaju o velikim svetskim političkim temama, ali niko ne nudi konkretne odgovore kako geopolitičke igre utiču na realan život građana juga Srbije. Južne vesti će se "uhvatiti u koštac" sa ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << problemom i kroz serijal debata pokušati da, zajedno sa relevantnim sagovornicima, daju odgovore kako se geopolitika igra našim životima.

Prva u nizu debata biće o energetskoj krizi, u sredu 23. novembra, od 18 sati.

Svetska energetska kriza kuca i na naša vrata. Jesmo li spremni? Imamo li dovoljno struje? Hoće li biti restrikcija? Kako ćemo se ogrejati ove zime? Gde su životi građana juga u geopolitičkim igrama? Šta stručnjaci kažu, šta je naša realnost, šta opasnosti, šta alternative, šta prednosti? - teme su i pitanja debate.

Pitanja čitaoci i gledaoci mogu postavljati i preko društvenih mreža, a prenos uživo biće preko Fejsbuk stranice Južnih vesti. Debata je u sredu veče, pratite Južne vesti i sutra saznajte ko su gosti emisije "60 minuta".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.