Šansa za posao i praksu u fabrici sladoleda Froneri

Izvor: JužneVesti.com, 10.Avg.2020, 11:31

Šansa za posao i praksu u fabrici sladoleda "Froneri"

Želiš praksu? Kod najvećeg proizvođača sladoleda na Balkanu? Želiš da se usvršavaš i stekneš iskustvo, sa mogućnošću stalnog zaposlenja? Froneri je prava kompanija za tebe, jer osim što imamo sjajne uslove, mi smo drugi proizvođač sladoleda na svetu, sa najsavremenijom opremom i stručnjacima koji mogu da doprinesu tvom znanju i iskustvu.

foto: FroneriOvo je mogućnost za stalan posao i uvećanu zaradu u kratkom roku.

Tražimo:

- Motivisane >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << momke i devojke koji su završili srednju tehničku i mašinsku školu.

- Operatere u proizvodnji sa iskustvom.

- Električare u održavanju.

Sa mogućnošću preseljenja u blizini fabrike u Staroj Pazovi, u mesta u kojima imamo organizovan prevoz (Beograd, Stara Pazova, Ruma..)

foto: FroneriNudimo:

- Praksu za mlade talente elektro i mašinske struke, za pozicije operatera na proizvodnim linijama i tehničara u održavanju, 4 meseca plaćenog usavršavanja u dve smene, ugovor o radu nakon 4 meseca na pozicijama asistenta operatera i tehničara, ugovor o radu na pozicij operatera i tehničara sa zaradom iznad prosečne na tržištu.

- Ugovor o radu za operatere i tehničare sa iskustvom, sa zaradom iznad prosečne.

- Mesečne bonuse i druge benefite.

Prijavi se - pošalji prijavu na mailove [email protected] i [email protected] ili pozovi na broj +381222155816.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.