Sada znamo koliko je internet bitan u razvoju privatnog biznisa

Izvor: juGmedia, 06.Okt.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada znamo koliko je internet bitan u razvoju privatnog biznisa

Udruženje preduzetnika i Registar nacionalnih internet domena Srbije organizovali su danas besplatnu obuku za preduzetnike u prostorijama udruženja u zgradi Doma zanatlija.

Prisutni su kroz brojne savete mogli da saznaju na koji način, korišćenjem Interneta, mogu da povećaju prodaju proizvoda ili usluga koje nude.

Najviše mi je značilo to što sam saznala kada na tržištu počinju da te shvataju kao ozbiljnog preduzetnika. Koliko je zapravo potrebno imati >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << profesionalni domen, nalog na društvenim mrežama ili poslovni mejl. Sve je onda lakše, dostupnije i osvojivo na zahtevnom i sirovom internet tržištu. A promocija onoga što proizvodite je jako važna“, prenosi nam svoje utiske sa predavanja mlada preduzetnica Aleksandra Stanković.

Kroz četiri zanimljive teme i obilje primera iz prakse, predavači su učesnike upoznali sa osnovama poslovnog prisustva na internetu.

Jako mi je drago što su za obuku bili zainteresovani rzličiti profili naših preduzetnika, od onih koji se bave web dizajnom, preko auto mehaničara, do nevladinih organizacija“, ističe Olivera Jović iz Udruženja preduzetnika Leskovac.

Cela obuka je mogla da se prati i preko live streama na sajtru Registra nacionalnih internet domena Srbije.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Edukacija o poslovnom nastupu na internetu

Izvor: JUGpress.com, 07.Okt.2017, 12:05

LESKOVAC..Fondacija „Registar nacionalnog internet domena“ (RNIDS) i Udruženje preduzetnika grada Leskovca organizovali su besplatnu jednodnevnu edukaciju za preduzetnike kako bi im olakšali nastup na interneti. Miloje Sekulić, član Upravnog odbora RNIDS-a, kaže da je Leskovac, posle Bora, drugi...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.