Izvor: JUGpress.com, 19.Sep.2021, 08:49

Rukometaši “Dubočice” novu sezonu počeli pobedom

LESKOVAC

„DUBOČICA 54“ – „SPARTAK“ SUBOTICA 30:22 (14:9)

Rukometaši „Dubočice 54“ pobedom su na svom parketu u SRC „Dubočica“ otpočeli takmičarski deo prvenstva za 2021./2022. godinu. Na otvaranje sezone Arkus lige gost je bio  subotički „Spartak“, a rezultat 30:22 (14:9). Domaći su imali i podršku nekoliko stotina gledalaca, s obzirom da je u ovoj sezoni dozvoljen izvestan >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << broj publike na tribinama (do 30% kapaciteta dvorane), a u meč su ušli sa željom da odmah stave gostima na znanje da bodovi ostaju u Leskovcu. U sedmom minutu vodili su sa 4:0, u devetom 6:1, a gosti su samo u par navrata uspevali da smanje na tri poena zaostatka. Na poluvreme se otišlo sa 14:9. I u nastavku je „Dubočica“ održavala rezultatsku prednost, da bi u 52. minutu dostigla i najveću prednost (26:18). Na kraju zasluženih 30:22.

Za ekipu „Dubočice 54“ su igrali:

Gašić, Cvetković 2, Stanković 1, Radulović 3, Marinković, Grubić (igrač utakmice) 7, Pavlović, Mitić, Denić, Mitrović 2, Spasić 2, Matović 6, Atanasković 2, A. Pavlović 3, Anđelković 2, Kocić (16 odbrana).

Sledećeg vikenda Leskovčani idu u Zrenjanin, gde će se u okviru 2. kola susresti sa ekipom „Proletera“.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Novajlije vodile Dubočicu do prve pobede u novoj sezoni

Izvor: JužneVesti.com, 19.Sep.2021

Rukometaši leskovačke Dubočice uspešno su započeli novu sezonu u Arkus ligi, pošto su na otvaranju u svojoj dvorani savladali tim subotičkog Spartaka rezultatom 30:22 (14:9). ”Vukove” su do rutinske pobede predvodile novajlije, pošto je Nikola Grubić postigao 7 golova, dok je na golu Miroslav...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.