Ristovski: Nema mnogo festivala u svetu kao što je “LIFFE”

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristovski: Nema mnogo festivala u svetu kao što je “LIFFE”

Da je Leskovački internacionalni festival filmske režije poseban i značajan jer afirmiše reditelje, bez kojih filmova ne bi ni bilo, smatra srpski glumac Lazar Ristovski, jedan od prvih dobitnika nagrade “Živojin Žika Pavlović”, koja se na ovom festivalu dodeljuje za afirmaciju filmske umetnosti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Bogdan Diklić: Ne volim isključivost ni u poslu ni u životu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2019, 05:36

Glumac Bogdan Diklić ovogodišnji je laureat nagrade "Živojin Žika Pavlović" koju Leskovački internacionalni festival filmske režije - LIFFE dodeljuje za afirmaciju regionalne filmske umetnosti u svetu...Slavnom glumcu nagrada je uručena na otvaranju dvanaestog izdanja festivala, koje se održava...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.