Riblja čorba i Bora Đorđević na Trgu kralja Milana za Dan žena

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Mar.2024, 13:49

"Riblja čorba" i Bora Đorđević na Trgu kralja Milana za Dan žena

Za sve dame i ljubitelje rok muzike, 8. marta će biti poseban dan jer će legendarni bend Riblja čorba i nezamenjivi Bora Đorđević održati veličanstveni koncert na Trgu kralja Milana u Beogradu.

Najavljen kao događaj koji će obilježiti Dan žena na spektakularan način, ovaj koncert obećava nezaboravan doživljaj za sve prisutne. Bora Đorđević, čije su karizma i energičnost neprevaziđeni, zajedno sa ostalim članovima benda, donosiće publiku kroz niz hitova >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << koji su obeležili više decenija rokenrol scene.

Trg kralja Milana, koji će biti epicentar zabave tog dana, postaće mesto gde će se slaviti i proslaviti Dan žena uz najbolje pesme Riblje čorbe. Publika će imati priliku da uživa u izvođenju legendarnih numera koje su postale himne mnogih generacija.

Ulaz na ovaj veliki koncert je besplatan.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da dođu i uživaju u nezaboravnoj atmosferi uz Riblju čorbu i Boru Đorđevića, obeleživši tako Dan žena na najbolji mogući način.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.