Razigrani Deda Mraz darivao decu sa daunovim sindromom (FOTO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Dec.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razigrani Deda Mraz darivao decu sa daunovim sindromom (FOTO)

Danas u Gradskoj kuću u prisustvu gradonačelnika Darka Bulatovića, zamenika gradonačelnika Miloš Banđura i gradske većnice Tijane Đorđević Ilić su u podeljeni paketići deci sa daunovim sindromom i deci čiji su roditelji socijalno ugrožena kategorija stanovništva.

Novogodišnje paketiće je obezbedilo udruženje „Ljubi bližnjeg svoga“, a u holu Gradske kuće priređen je muzičko-zabavni program.

Nastupile su članice baletskog kluba „Marija“ >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << koje su izvele deo iz baleta „Labudovo jezero“,zatim je nastupio violinista Dejan Dalipović i na kraju je svečanost ulepšao hor „Gracije“ čiji su članovi učenici  gimnazija“ 9.maj“ i“ Svetozar Marković“ pod dirigentskom palicom Suzane Petrović.

Neizostavni deo bio je dolazak Deda Mraza koji se fotografisao sa decom ,a zatim i podelio novogodišnje paketiće.

Ranije tokom dana u prostorijama NURDOR-a uručeni su novogodišnji paketići deci oboleloj od malignih bolesti.Prethodno je priređen program koji su pripremili glumci Pozorišta lutaka, tokom kojeg su deca mogla da uživaju u pričama Snežane,Pinokia i naravno Deda Mraza.U ime Grada dodeli paketića je prisustvovao zamenik gradonačelnika Miloš Banđur i gradska većnica Tijana Đorđević Ilić.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Podeljeni paketići deci sa posebnim potrebama

Izvor: JUGpress.com, 28.Dec.2016, 13:32

NIŠ..U  prisustvu gradonačelnika Darka Bulatovića, zamenika gradonačelnika Miloša Banđura i gradske većnice Tijane Đorđević Ilić, resorno zadužene za socijalna pitanja, I velikog broja roditelja I dece danas su u Gradskoj kući podeljeni paketići deci sa Daunovim sindromom i deci čiji...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.