Raspored dežurstva u Zdravstvenom centru

Izvor: juGmedia, 31.Dec.2013, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspored dežurstva u Zdravstvenom centru

VRANJE -  U  vreme praznika u Zdravstvenom centru u Vranju, neradni dani su 1. i 2. januar, kao i Božić 7. januar. Pacijenti se u ovom period mogu obratiti dežurnim lekarima.U okviru Doma zdravlja Vranje –  stomatologija će raditi u prvoj smeni u prostorijama za hitne slučajeve, pored službe Hitne medicinske pomoći. Laboratorija u Domu zdravlja Vranje takođe će raditi u prvoj smeni.

Služba hitne medicinske pomoći će raditi 24 sata, ekipe iz kućnog lečenja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << će biti angažovane u dve smene, dok će Dispanzer za zdravstvenu zaštitu dece predškolskog i školskog uzrasta, radnika i odraslog stanovništva raditi u dve smene do 19 sati sa po jednom ekipom.

U  Bolnici će u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja, tokom praznika raditi po sistemu dežurstva svih 24 sata.

Takođe će dežurstva biti organizovana za sva bolnička odeljenja. Radiće samo ambulante za prijem pacijenata. U službama urologije i ortopedije dežuraće jedan lekar, dok će drugi biti pripravan i biće pozivan po potrebi.

Neće raditi medicinske ekipe u Službi za  fizikalnu medicinu i  Službi patologije, kao i bolnička apoteka.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dežurstva za praznike

Izvor: OkRadio.rs, 31.Dec.2013

Tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika u Vranju će dežurati sve službe koje imaju zakonsku obavezu da to čine. Od državnih apoteka, Apoteka 2 u Lenjinovoj ulici kod ZC-a radiće 1. i 2. januara do 24. časa, dok će za Božić dežurati Apoteka 1 u glavnoj ulici. U Vranjskoj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.