Raspisan konkurs za učenike, studente, mlade talente i sportiste

Izvor: juGmedia, 11.Maj.2018, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za učenike, studente, mlade talente i sportiste

Nagrade za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola, mlade talente, studente i sportiste iznose 10 hiljada, 20 hiljada ili 30 hiljada dinara, zavisno od školskog uzrasta i uslova, na raspisanom konkursu opštine Vlasotince.

Najbolji učenici i studenti sa teritorije opštine Vlasotince mogu da konkurišu za jednu od jednokratnih novčanih nagrada za školsku 2017/2018. godinu, a konkurs će biti otvoren do 23.maja, dok se više informacija i obrazac prijave mogu naći na sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << opštine www.vlasotince.rs

Reč je o redovnom konkursu kojim su ove godine obuhvaćeni mladi talenti i sportisti.

„Konkurs je raspisan kasnije nego što je to bilo prethodnih godina jer smo ga dopunili mogućnošću da na njemu učestvuju mladi talenti, kao i sportsiti u individualnim sportovima. Ta izmena prošla je martovsku sednicu skupštine, zatim je izmenjen pravilnik, formirana komisija i stekli su se uslovi da se konkurs raspiše“, izjavio je predsednik vlasotinačke opštine Zoran Todorović.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.