Radnikov prvi meč u sezoni na svom terenu - protiv Mladosti bez publike

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2020, 14:54

Radnikov prvi meč u sezoni na svom terenu - protiv Mladosti bez publike

Nakon prilično ubedljivog trijumfa na startu Superlige surdulički Radnik će imati priliku da formu dokaže i na svom terenu, pošto će u 2. kolu najjačeg domaćeg takmičenja dočekati Mladost iz Lučana. Meč je zakazan za sredu, 5. avgust, a igraće se bez publike zbog epidemije.

I dok je Radnik sezonu otpočeo pobedom nad Voždovcem od 3:1, ekipa trenera Gorana Stanića bila je manje ubedljiva, pošto je savladala Javor iz Ivanjice sa 2:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Mečevi ova dva tima prethodnih godina najčešće su bili neizvesni, a nešto uspešnija bila je Mladost. Ekipa iz Lučana slavila je i u oba duela odigrana prošle sezone.

Trener surduličana Simo Krunić ocenio je rivala kao čvrstu i neugodnu ekipu u svim segmentima igre, a posebno nakon prekida.

Kao i 1, i ovo nam je jako bitno kolo, s obzirom na to da igramo prvu utakmicu na domaćem terenu u novoj sezoni. Svesni smo da će biti teško, jer igramo sa jako iskusnim protivnikom, kome nije bitno da li igra kući il na strani. Nas ne sme da uljuljka prva pobeda, respektujemo protivnika, ali u takmicu ulazimo otvoreno i svi moramo dati maksimum tokom čitave utakmice, a pogotovo u ključnim momentima - rekao je Krunić.

Početak meča zakazan je za 19 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radnik u sredu domaćin gostima iz Lučana

Izvor: JUGpress.com, 04.Avg.2020

SURDULICA..Nakon odlične uvertire u gostima, i pobede u 1.kolu Super lige Srbije u meču sa beogradskim Voždovcem surdulički Radnik  već u sredu na domaćem terenu pred nalazi se prednovim izazovom...U okviru drugog kola Super lige Srbije, ekipa Radnika dočekuje tim Mladosti iz Lučana. I ovaj...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.