Izvor: JUGpress.com, 04.Avg.2020, 22:44

Radnik u sredu domaćin gostima iz Lučana

SURDULICA

Nakon odlične uvertire u gostima, i pobede u 1.kolu Super lige Srbije u meču sa beogradskim Voždovcem surdulički Radnik  već u sredu na domaćem terenu pred nalazi se prednovim izazovom.

U okviru drugog kola Super lige Srbije, ekipa Radnika dočekuje tim Mladosti iz Lučana. I ovaj meč će se u cilju prevencije od aktuelnog virusa igrati bez publike, a kakav ishod meča se očekuje, čulo se danas na redovnoj konferenciji  za medije:

– Čestitao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bih najpre igračima na pobedi u Beogradu.  Znali smo da neće biti lako, ali zasluženo smo pobedili. I kao tada, i sada izuzetno respektujemo protivnika. Dolazi nam iskusna, jaka i čvrsta ekipa, uvek neugodn, ekipa koja zna šta hoće. Nezgodna je u svim segnetima igre, a pogotovu u prekidima. Poznajemo ih dugo i spremamo se upravo da odgovorimo na te njihove poznate vrednosti – kaže šef struke Radnika, Simo Krunić, uoči sutrašnjeg okršaja sa Lučancima, i dodaje:- Kao i prvo, i ovo nam je jako bitno kolo, obzirom da igramo prvu utakmicu na domaćem terenu u novoj sezoni. Svesni smo da će biti teško, jer ponavljam, igramo sa jako iskusnim protivnikom, kome nije bitno da li igra kući ili na strani. Nas ne sme da uljuljka prva pobeda, respektujemo protivnika, ali u u takmicu ulazimo otvoreno, i kao što uvek kažem, svi moramo dati maksimum tokom čitave utakmice, a pogotovo u ključnim momentima igre – napominje prvi strateg Radnika, Simo Krunić.

Obe ekipe ulaze sa imperativom pobede. Radnik bi da nastavi započetu seriju, a i Lučanska Mladost, sada na tabeli niže za dve pozicije od domaćina meča, u okviru prvog kola na domaćem terenu slavila je protiv Javora iz Ivanjice rezultatom 2:1.

Utakmica Radnik – Mladost igra se u sredu  5.avgusta na Gradskom stadionu u Surdulici sa početkom u 19 časova. Meč će se odigrati bez prisustva publike.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.