Radnik preko penala ostvario drugu pobedu u sezoni

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2023, 20:23

Radnik preko penala ostvario drugu pobedu u sezoni

Golom sa "bele tačke" u pretposlednjem minutu meča 21. kola Superlige fudbaleri Radnika su u Surdulici savladali Mladost iz Lučana. Domaćima je ovo drugi trijumf u sezoni, a sa 11 bodova i dalje ostaju na poslednjem mestu na tabeli elitnog ranga.

Jedini gol na meču, gde je glavnu ulogu imao loš teren, postigao je Andrija Radulović u 89. minutu pošto je bio precizan iz penala. Prethodno je igrača Mladosti Stefana Maksimovića lopta pogodila u ruku.

U prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poluvremenu nije bilo mnogo uzbuđenja, niti prilika, osim penala za Radnik u 41. minutu. Milan Makarić je šutirao preko gola.

Ni u drugom poluvremenu nije bilo mnogo prilika. Pokušaji Radulovića i Rustemovića nisu bili velika opasnost za Mladost koja je u 71. minutu imala veliku priliku, ali je Žunić pogodio stativu posle dodavanja Maksimovića.

Radnik ima 11 bodova, ali je i dalje na poslednjem mestu na tabeli Superlige. U narednom kolu igra u Nišu protiv Radničkog.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.