Radnik očekuje nastavak niza bez poraza

Izvor: JužneVesti.com, 30.Okt.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik očekuje nastavak niza bez poraza

Nakon šest utakmica bez poraza, gde su surdulički fudbaleri zabeležili jednu pobedu i 5 remija, Radnik u nedelju 1. novembra od 14:30 dočekuje Spartak, trenutno poslednjeplasiranu ekipu na tabeli.

U prvom delu šampionata ove dve ekipe su odigrale 0:0 na stadionu u Subotici, a trener Radnika Miloš Veselinović smatra da ta i naredna utakmica nemaju mnogo sličnosti.

Ekipa Spartaka i Radnika nisu iste ekipe kao u prvom kolu. Subotičani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su promenili trenera pred ovaj duel, a Radnik je to učinio ranije. Takođe, promenili su se neki igrači - smatra Veselinović.

Nakon prve trećine superligaške sezone Radnik je na 13. poziciji sa 14 bodova, dok Spartak ima 7 bodova i nalazi se na začelju tabele.

Čeka nas važna utakmica. Smatram da Spartak zaslužuje bolji plasman što pokazuju i rezultati na početku sezone, ali su upali u malu rezultatsku krizu. Dolaskom novog trenera sigurno će se svi sistemi u tom klubu podići na viši nivo i mislim da će ta šok-terapija izazvati promene i u igračkom kadru - dodaje Vesleinović.

On ističe da je atmosfera u ekipi dobra.

Mi ćemo, nadam se, da napravimo pozitivan rezultat koji bi nam puno značio u nastavku prvenstva. Raspoloženje je dobro, sve je lakše posle pobede nad Novim Pazarom. U seriji smo u kojoj nismo izgubili i optimizma ima, pa sa nestrpljenjem očekujemo naredni duel - kaže Veselinović.

Ulaznice su danas i sutra od 10:00 do 14:30 u prodaji na pultu Turističke organizacije Surdulice, a u nedelju na blagajni stadiona od 10 do 14.

Cena karte za severnu tribinu je 100 dinara, za zapadnu duplo više, a za istočnu 250 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.