Radnički: Prvi radni dan u Šantou

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Jan.2016, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički: Prvi radni dan u Šantou

Odlični uslovi za rad, prvi trening, ljubazni domaćini, su obeležja prvog radnog dana na pripremama u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu.

 Svoje zadovoljstvo nisu krili ni igrači, kao ni predsednik kluba:

“Sve je organizovano na visoko profesionalnom nivou. Imamo na raspolaganju sve sto nam je neophodno, a tereni su u neposrednoj blizini. Domaćini su izuzetno ljubazni, a i g.Marić Darko i ljudi iz njegove agencije su nam u svakom trenutku na raspolaganju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << i čine da nam se i najmanji prohtevi ispunjavaju. S obzirom da je u Srbiji sneg, ispostavilo se da je više nego dobar potez bio prihvatanje ponude i dolazak u Kinu” – prezadovoljan je predsednik Radan Ilić.

U sličnom tonu svoje utiske nam je preneo i šef stručnog štaba Milan Rastavac:

“Hotel je vrlo komforan, i imamo sve sto nam je potrebno. Sve protiče u najboljem redu, a danas smo već ušli u režim rada sa treningom, i pre i posle podne. Vremenske prilike su odlične za treninge i utisak je da su se igrači već aklimatizovali” - rekao je šef stručnog staba Milan Rastavac.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.