Putnički voz ispao sa koloseka

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Dec.2014, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnički voz ispao sa koloseka

Brzi putnički voz koji je saobraćao na relaciji Beograd – Solun ispao je danas iz šina u Grdeličkoj klisuri, na 390-tom kilometru od Beograda. Na sreću niko od pedeset putnika nije povređen.

Incident se dogodio u 14:37 kada je srednji od tri vagona, voza koji saobraća na ovoj međunarodnoj relaciji, skliznuo sa šine i zaustavio se na železničkom „Crnogorskom“ mostu iznad Južne Morave.

Na licu mesta je komisija Železnice Srbije, predsednik te komisije >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Srbobran Kocić, rekao je da su putnici iz dva vagona prebačeni u prvi vagon i da je voz posle kraće pauze nastavio put ka odredištu.

„Nije bilo panike među putnicima, jer se voz na ovoj deonici kretao sporo, 20 km na čas. Pokušavamo da podignemo vagon na šinu i da utvrdimo štetu, ali pre svega da osposobimo prugu za nesmetani saobraćaj“, kazao je Kocić Železnički saobraćaj je od trenutka nezgode u prekidu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.