Putevi Srbije: Radovi na mostu u Ražnju još mesec dana, alternativni put preko Aleksinca ili blata

Izvor: JužneVesti.com, 19.Okt.2020, 13:10

Putevi Srbije: Radovi na mostu u Ražnju još mesec dana, alternativni put preko Aleksinca ili blata

Da će građani zbog radova na mostu na auto-putu, da bi došli od jednog kraja Ražnja do drugog, morati ili da kruže i do 5o km ili voze njivama, na šta su ukazali žitelji ove opštine, sada potvrđuju iz Puteva Srbije . Oni kažu da su radovi bili neodložni zbog bezbednosti vozača, da bi trebalo da traju do 15. novembra, kao i da je građanima jedina alternativa petlja Aleksinac, kao i atarski putevi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radovi na mostu u Ražnju trajaće još mesec dana

Izvor: Aleksinac.net, 19.Okt.2020

Da će građani zbog radova na mostu na auto-putu, da bi došli od jednog kraja Ražnja do drugog, morati ili da kruže i do 5o km ili voze njivama, na šta su ukazali žitelji ove opštine, sada potvrđuju iz Puteva Srbije. Oni kažu da su radovi bili neodložni zbog bezbednosti vozača, da bi trebalo...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.