Put ka Donjem Vlasu kao put na kraj sveta, meštani traže novi asfalt

Izvor: JužneVesti.com, 26.Feb.2024, 13:33

Put ka Donjem Vlasu kao put "na kraj sveta", meštani traže novi asfalt

Meštani i svi koji se upute ka Donjem Vlasu moraju najpre da savladaju rupe, pukotine i bare, ali i da proveravaju točkove i vode računa da ne ostanu bez nekog dela vozila. Žitelji kažu da je put do tog sela kao put “na kraj sveta”.

foto: Sonja VidenovićInovativna metoda u vidu guranja rupa pod tepih, ali pravih rupa pod pravi tepih, privremeno je pomogla ljudima da lakše prolaze putem u Donjem Vlasu.

Međutim, nadležni i dalje ne preduzimaju ništa konkretno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kada je reč o putu do tog sela. Radova nema, nema ni najava, a put iz dana u dan sve više propada.

Donje Vlase kao da je na kraju sveta, rupa do rupe, loš put i katastrofalno stanje. Svaki put proveramo točkove da nismo ostali bez nekog dela. Ovo je nepodnošljivo - kaže meštanka Sonja Videnović.

foto: Sonja VidenovićPored samog puta su i otvorene šahte, kao i parčići propalog asfalta, a posle svake padavine velike rupe napune se vodom i prolazak automobilom je još teži.

Kada će nadležni srediti put i da li je to uopšte u planu - iz niške Direkcije za izgradnju nisu odgovorili do objavljivanja teksta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.