Puštena u saobraćaj još jedna deonica auto-puta

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Sep.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puštena u saobraćaj još jedna deonica auto-puta

Pušten u saobraćaj deo deonice punog profila auto-puta na Koridoru 10, kod Bujanovca

Iz JP „Putevi Srbije“ je stiglo obaveštenje da je od 19. septembra puštena u saobraćaj novoizgrađen deo deonice u punom profilu auto-puta u dužini od 6,6 km koji je sastavni deo projekta izgradnje auto-puta E 75, Beograd – Niš – granica sa BJR Makedonija, deonice Donji Neradovac - Srpska kuća, dužine 0,7 km i Srpska kuća – Levosoje, dužine 5,9 km.

U sastavu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << deonice se nalazi i Petlja Bujanovac 1 koja omogućava direktni ulaz - izlaz u Bujanovac pored Bujanovačke Banje i pristup celokupnoj postojećoj mreži državnih i lokalnih puteva u zoni deonice autoputa.

Takođe, nakon izlaska sa autoputa na petlji, i kretanja paralelnim alternativnim putem ka Vranju u dužini od 2,5 km, u mestu Davidovac, nalazi se skretanje za manastir Prohor Pčinjski. Svakako je potrebno pratiti postavljenu trajnu signalizaciju.

Kako su deo deonice i petlja Bujanovac 1 pušteni u saobraćaj tokom izvođenja preostalih radova, JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i posebno budu oprezni u zoni radova na tom delu auto-puta.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.