Prva liga: Dinamo za nadu, Radnički i Dobočica za čast

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021, 16:06

Prva liga: Dinamo za nadu, Radnički i Dobočica za čast

U 33. kolu Prve lige Srbije fudbaleri Dinama sastaju se sa direktnim konkurentom za opstanak, ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, već prežaljeni Piroćanci gostuju Železničaru u Pančevu, dok Dubočica koja se takođe već preselila u niži rang, dočekuje IMT. Sve utakmice se igraju u subotu, 15. maja u 17 sati.

Dva kola pre kraja prvenstva jasno je da će jug zemlje izvesno ostati bez dva predstavnika u prvoligaškom društvu. Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz Pirota i Dubočica su već ispali, a njima bi mogao da se priključi i Dinamo ukoliko ne pobedi direktnog konkurenta, ekipu sremskomitrovačkog Radničkog.

Uz tu pobedu i povoljne rezultate u poslednjem kolu (njihova pobeda i poraz konkurenta), Vranjanci bi mogli da se spasu ispadanja.

Pomoćni trener Nikola Stojanović kaže da ih očekuje teška utakmica.

Ekipa Radničkog je u seriji dobrih rezultata sto ih je dovelo do opstanka. Što se nas tiče moramo da odigramo pošteno i srčano do kraja. Zbog kluba, navijača, šefa, grada. Daćemo sve od se da pobedimo u preostale dve utakmice koje su nam ostale do kraja. Sem Spasića i Tumbasa svi ostali igrači su na raspolaganju - kaže Stojanović.

Od Prve lige već su se oprostili Piroćanci i Leskovčani, pa utakmice sa Železničarom i IMT-om neće imati rezultatsku vrednost za njih. Ipak, iz oba tabora najavljuju da će na terenu pokazati da su nezasluženo ispali i da su fokusirani na pozitivne rezultate.

Sve utakmica ekipa sa juga Srbije na programu su u subotu, 15. maja u 17 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.