Pronađeno telo muškarca u Lalincu kod Svrljiga

Izvor: JužneVesti.com, 23.Dec.2020, 01:27

Pronađeno telo muškarca u Lalincu kod Svrljiga

Muškarac star oko 75 godina pronađen je mrtav sinoć u svojoj kući u selu Lalinac kod Svrljiga, potvrđeno je Južnim vestima u MUP-u.

Kako nezvanično saznajemo, pored tela je pronađen nož, a obdukcijom će biti utvrđeno da li je reč o ubistvu ili samoubistvu.

Meštani sa kojima su razgovarali novinari Južnih vesti kažu da je muškarac živeo sam.

Žena mu je preminula prošle godine. Bio je dobro situiran, ne znamo da je imao neke probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << - kažu uznemireni meštani ovog svrljiškog sela.

Istraga, nakon koje će biti poznato više detalja, kažu u MUP-u, još traje, što potvrđuju i meštani koji kažu da je selo trenutno puno policije i vozila forenzike.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Stariji muškarac pronađen mrtav u selu kraj Svrljiga - sumnja se na samoubistvo

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Dec.2020

Kako su potvrdili u policiji, muškarac star oko 75 godina, sinoć je pronađen mrtav u svojoj kući u selu Lalinac kraj Svrljiga..Kako pojedini mediji navode, muškarac koji je živeo sam nakon smrti supruge, je pronađen sa nožem kraj tela i ranom na vratu...Nakon istrage, biće poznato više detalja.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.