Privremeno zatvoreni prihvatni centri u Divljani, Preševu i Dimitrovgradu

Izvor: juGmedia, 29.Avg.2018, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privremeno zatvoreni prihvatni centri u Divljani, Preševu i Dimitrovgradu

Prihvatni centar u Divljani kod Bele Palanke danas je privremeno zatvoren, a prethodno su ovog meseca u stanje mirovanja stavljeni i prihvatni centri u Preševu i Dimitrovgradu, izjavio je  koordinator Komesarijata za migracije Slobodan Savović.

„Migranti iz Divljane, njih oko 30 uglavnom iz Avganistana,  prebačeni su u prihvatni centar u Bosilegradu. Divljana je stavljena u stanje mirovanja zbog smanjenja troškova. Biće vrlo brzo ponovo spremna za prihvat migranata ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << se za to ukaže potreba“, rekao je Savović.

On je izjavio da je trenutno popunjeno 90 odsto kapaciteta prihvatnih centara u Pirotu, Bujanovcu i Vranju, dok je prihvatni centar u Bujanovcu sto odsto popunjen.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privremeno zatvoren centar za migrante u Divljani

Izvor: JužneVesti.com, 29.Avg.2018

Zbog smanjenja troškova, kako su naveli u Komesarijatu za izbeglice, zatvoren je prihvatni centar za migrante u odmaralištu u Divljani pored Bele Palanke. Zatvaranje je privremeno, kako kažu, a ako bude potrebno biće ponovo otvoren, dok je 30 migranata prebačeno u Bosilegrad...Divljana je podelila...

Nastavak na JužneVesti.com...

Preseljenje MIGRANATA: Preševo miruje, Bosilegrad pun

Izvor: OkRadio.rs, 30.Avg.2018, 10:49

Vranje - Komeserijat za migracije ovih dana vrši prseljenje migranata po prihvatnim centrima zbog, kako je objašnjeno, smanjenja troškova. Koordinator Komesarijata za migracije Slobodan Savović je izjavio da su ranije ovog meseca u stanje mirovanja stavljeni prihvatni centri u Dimitrovgradu i Preševu.    -...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.