Privremeno zatvorena tri prihvatna centra za migrante

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privremeno zatvorena tri prihvatna centra za migrante

Prihvatni centar u Divljani kod Bele Palanke privremeno je zatvoren, a 30 migranata koji su se u njemu nalazili prebačeni su u prihvatni centar u Bosilegradu, rekao je agenciji Beta koordinator Komesarijata za migracije Slobodan Savović.

"Divljana je stavljena u stanje mirovanja zbog smanjenja troškova. Biće vrlo brzo ponovo spremna za prihvat migranata ukoliko se za to ukaže potreba", rekao je Savović.

On je kazao da su ranije ovog meseca u stanje mirovanja stavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i prihvatni centri u Dimitrovgradu i Preševu.

"Migranti iz prihvatnog centra u Preševu prebačeni su u Bujanovac, a migranti iz Dimitrovgrada prebačeni su u Pirot", rekao je Savović.

On je izjavio da je trenutno popunjeno 90 odsto kapaciteta prihvatnih centara u Pirotu, Bujanovcu i Vranju, dok je prihvatni centar u Bosilegradu potpuno popunjen.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privremeno zatvoreni prihvatni centri u Divljani, Preševu i Dimitrovgradu

Izvor: juGmedia, 29.Avg.2018

Prihvatni centar u Divljani kod Bele Palanke danas je privremeno zatvoren, a prethodno su ovog meseca u stanje mirovanja stavljeni i prihvatni centri u Preševu i Dimitrovgradu, izjavio je  koordinator Komesarijata za migracije Slobodan Savović...„Migranti iz Divljane, njih oko 30 uglavnom iz Avganistana,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.