Privrednici i direktor Jugoistoka razgovarali o nastavku saradnje

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Sep.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privrednici i direktor Jugoistoka razgovarali o nastavku saradnje

Kompanije koje posluju u kompleksu bivše Elektronske industrije trebalo bi da i u narednom period, kada se očekuje povećanje proizvodnje, imaju adekvatno snabdevanje električnom energijom, kaže direktor Jugoistoka Darko Bulatović.

On je obišao kompaniju Jumis koja se nalazi u ovom kompleksu i tom prilikom razgovarao o problemima, kao i budućoj saradnji sa rukovodstvom ove kompanije i predsednicom udruženja privrednika Medijanum.

Više od 50 privrednih >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << društava posluje u komplesksu nekadašnje Elektronske industrije. Kako bi svi oni uspešno poslovali neophodni su adekvatni uslovi poput vode, električne energije i gasa.

Prema rečima direktora Jugoistoka Darka Bulatovića, ovo preduzeće ima kao jedan od ciljeva da svim kompanijama koje ovde funkcionišu obezbedi stabilnost u snabdevanju električnom energijom.

Jugoistok takođe treba i da prati razvoj svih kompanija koje su korisnice i da ukoliko dođe do povećanja proizvodnje efikasno reaguje.

Jumis kompanija planira, kako je rečeno, da svoju proizvodnju proširi naredne godine, pa će stabilnost u snabdevanju električnom i toplotnom energijom biti neophodna.

Inače, u udruženju privrednika Medijanum, izražavaju zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa niškom Elektrodistribucijom.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.