Izvor: JUGpress.com, 19.Jun.2023, 07:47

Privedena Biljana Stojković, kopredsednica stranke Zajedno

BEOGRAD

Biljana Stojković, kopredsednica stranke Zajedno je sinoć, zajedno sa još četvoro članova i članica stranke Zajedno, privedena u stanicu policije „Majke Jevrosime“ u Beogradu, saopšteno je iz te stranke.

Stojković je zajedno sa aktivistima stranke učestvovala u akciji ispisivanja grafita „stop nasilju“ na trotoaru, koju su prekinula službena lica ispred zgrade Narodne skupštine. Nakon legitimisanja oni su odveženi u stanicu Majke Jevrosime gde se >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i sada nalaze.

Stranka Zajedno zahteva hitno puštanje naše kopredsednice i ostalih članova i članica. Podsećamo da je pre samo dva dana sekretar naše organizacije u Novom Sadu priveden od strane interventne brigade u sred bela dana bez ikakvih objašnjenja, dodaje se u saopštenju.

Biljana Stojković je profesorka na Beogradskom univerzitetu. (kraj) LJS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.