Pristup Bujanovca Zajednici albanskih opština u regionu na dnevnom redu sledeće sednice Skupštine

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2021, 21:25

Pristup Bujanovca Zajednici albanskih opština u regionu na dnevnom redu sledeće sednice Skupštine

Jedna od tema skupštinske sednice u Bujanovcu, koja je zakazana za sredu, 21. aprila, biće pristupanje Bujanovca Zajednici albanskih opština u regionu, osnovanoj 2016. godine, piše portal Bujanovačke.

Inicijativu za to je, prema pisanju Bujanovačkih, pokrenula sama Zajednica.

Formiranje ovog tela ne treba da izazove paniku i dramu, jer se ne radi o nekakvoj tajnoj organizaciji već o savezu koji treba da unapredi život u opštinama u kojima žive >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Albanci - poručili su ranije osnivači Zajednice.

Preševo, Tetovo, Priština, Tirana i Ulcinj su već članice Zajednice albanskih opština u regionu, a Bujanovačke pišu da ne treba dovoditi u pitanje i pristupanje Bujanovca, s obzirom na to da odbornici albanskih stranaka čine većinu u parlamentu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.