Prijem za pripadnike 4. brigade Kopnene vojske

Izvor: juGmedia, 30.Jan.2018, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem za pripadnike 4. brigade Kopnene vojske

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i predsednik Skupštine Dejan Tričković, priredili su u danas prijem za pripadnike 4. brigade Kopnene vojske, u okviru obeležavanja Dana grada.

Čestitajući im Dan brigade, Milenković se zahvalio na uzajamnoj saradnji i istakao da je “4. brigada ponos svih Vranjanaca”.

“U mnogim kriznim situacijama, vremenskim i elementarnim nepogodama pokazali ste visok stepen profesionalizma. Spaja nas isti cilj, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << a to je stabilnost našeg društva. Vi brinete o bezbednosti, a mi ulažemo velike napore da ostvarimo ekonomsku stabilnost”, rekao je Milenković.

Izgradnja stanova za pripadnike bezbednosti, napominje, jedan je od ključnih prioriteta Grada Vranja.

Komandant 4. brigade Kopnene vojske pukovnik Slobodan Stopa, kaže da je “njihova uloga da se staraju o građanima i da budu uz građane”.

“Obezbeđujemo administrativnu granicu sa Kosovom i Metohijom i granice sa Makedonijom i Bugarskom, i ono što je za nas najvažnije jeste da su građani bezbedni”, naglasio je Stopa.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.