Izvor: JUGpress.com, 03.Apr.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preventivni pregledi u vranjskom Zdravstvenom centru

VRANJE

Na Svetski dan zdravlja, 7. aprila, u Zdravstvenom centru Vranje, biće organizovani preventivni pregledi, kao nastavak akcije Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

U okviru akcije, a u cilju kontrole zdravlja stanovnika, u Zdravstvenom centru Vranje sprovode se kontrolni pregledi kojima se može utvrditi nastanak bolesti i sprečiti njeno dalje napredovanje.

“Pregledi su besplatni i utvrđen je raspored. Obavljaće se ORL pregledi, građani >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << će biti u prilici da provere i krvni pritisak, šećar u krvi, a radiće se i EKG pregledi. Cilj akcije je da na ovaj način podsetimo građane da je njihovo zdravlje prioritet i da u cilju njegovog očuvanja preventivno treba da obave ovakvu vrstu pregleda.

Kampanja na Svetski dan zdravlja ove godine je usmerena ka univerzalnosti očuvanja zdravlja svih nas, za svakoga, bilo gde da živimo”, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi u Vranju.

U nedelju pregledi će trajati od 8 do 16 sati

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.