Pretnja Nišliji koji se žalio na prašinu i rušenje “Kineskog tržnog centra”

Izvor: JužneVesti.com, 02.Avg.2023, 15:51

Pretnja Nišliji koji se žalio na prašinu i rušenje “Kineskog tržnog centra”

Stanovniku Prokupačke ulice koji se juče žalio Južnim vestima na prašinu koja se širi ulicom zbog rušenja Kineskog tržnog centra, ostavljena je, kako kaže, preteća poruka na automobilu. Iz policije to potvrđuju i dodaju da rade na rasvetljavanju događaja.

Žalili se na prašinu; foto: S. V. Miodrag Đorđević iz Prokupače ulice kaže da je dan posle objavljenog Južnih vesti, u kom se žalio na prašinu koja je prekrila njihova dvorišta zbog rušenja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Kineskog tržnog centra, na prašnjavom automobilu zatekao poruku “Ne jedi g***a, srušiću ti kuću”.

Bio sam do grada i kad sam se vratio video sam šta mi je na kolima napisano. Nikoga nikad nisam dirao, mislim da ovo nije u redu. Shvatam ovo kao pretnju jer sam juče govorio o problemu sa kojim se susrećemo. Nisam želeo nikoga da uvredim, nisam ništa loše ni rekao, samo sam hteo da skrenem pažnju na problem jer ne možemo da dišemo od prašine, a i uništavaju nam imovinu - kaže Đorđević.

"Samo sam hteo da skrenem pažnju na problem"; foto: S. V. O poruci je odmah obavestio policiju, a konsultovao se i sa advokatom, nakon čega će podneti prijavu protiv NN lica jer, kako ističe, želi da Tužilaštvo utvrdi šta se dogodilo.

Iz policije potvrđuju da im je prijavljen slučaj i da rade na utvrđivanju svih okolnosti.

U 11:50 nam je prijavljeno da je na jednom automobilu u Prokupačkoj ulici ostavljena poruka preteće sadržine. Policijski službenici rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja - kažu iz policije.

Podsetimo, na prostoru Kineskog tržnog centra kod Železničke stanice ruše se postojeći objekti i tu bi trebalo da bude izgrađen stambeni komleks.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.