Izvor: JUGpress.com, 02.Apr.2020, 16:48

Premijerka, zaključak i “gradonačelnici koji žele 5 minuta slave”

LESKOVAC

Kaže premijerka sabajle da Vlada Srbije povlači Zaključak, koji je donela pre nekoliko dana “na molbu predsednika” ali je mLLogo ljuta na “tamo neke gradonačelnike i direktore bolnica” koji, zamislite, daju izjave iz svojih sredina “zbog pet minuta slave”, kako reče premijerka.

Dakle, premijerka nipodaštava svoje saradnike po unutrašnjosti Srbije.

Ne pominje pritisak struke >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << (novinarske) preko udruženja jer joj to, očigledno , nije bitno.

Molim da ovu stvar imaju u vidu svi budući pregovarači sa premijerkom o bilo kakvim medijskim strategijama.

Ljute premijerku i lažne vesti i navede primer objava po društvenim mrežama.

Dal premijerka ne zna razliku izmedju medija i drustvenih mreža ? Premijerku su mnogo naljutile i objave o tome da volonteri SNS naplaćuju usluge. jel zaboravila da govori kao premijerka SVIH gradjana ili sebe doživljava samo kao glasnogovornika svoje stranke?

Kaže premijerka i da će “sad mnogo napora morati svi da ulažu u borbi protiv lažnih vesti, umesto da se bave pandemijom”.

Odakle zna da će biti “mnogo lažnih vesti” koje, inače, uglavnom plasiraju portali za koje je vrlo upitno ko stoji iza njih i kolikos u bliski, zapravo, odredjenim strukturama.

A, pri tome, vrlo su angažovani i u plasiranju govora mržnje .

I, naravno, što bi se time bavili ljudi koji se bave pandemijom?

Za šta služe silne press službe u Vladi, ministarstvima, gradovima i opštinama?

Sigurno ne da nikad ne bi odgovarali na pitanja novinara ili da odgovaraju sa više dana zakašnjenja.

Ljiljana Stojanović

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.