Izvor: JUGpress.com, 25.Jul.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povredjeni vojnici stabilno nema životno ugroženih

VRANJE

Na Prijemno-trijažno odeljnje Zdravstvenog centra u Vranju, nakon nesreće koja se danas dogodila kod brda Pržar kada se prevrnuo  autobus koji je prevozio pripadnike Vojske Srbije, primljena su 23 pacijenta.

Upravnik Opšte bolnice u Vranju dr Saša Đorđevć je izjavio da ima pacijenata i sa teškim telesnim povredama koji nisu u ovom trenutku životno ugroženi.

„Ima pacijenata >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sa otvorenim i zatvorenim prelomima ali i sa povredama grudnog koša što su teške telesne povrede. Oni su u stabilnom opštem stanju. U kratkom vremenskom periodu na PTO, Hirurgiji, Neurologiji, Oftalmologije, Ortopediji zbrinuta su 23 povređena pacijenta. Nema životno ugroženih, kod svih su stabilni vitalni parametri“, izjavio je dr Đorđević.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Pripadnici Vojske Srbije stabilno posle prevrtanja autobusa kod Vranja

Izvor: Danas, 25.Jul.2019

Niko od pripadnika Vojske Srbije koji su povređeni u današnjoj nesreći kod brda Pržar nije životno ugrožen i svi vitalni parametri su im stabilni, potvrdio je upravnik Opšte bolnice u Vranju dr Saša Đorđevć. Članak Pripadnici Vojske Srbije stabilno posle prevrtanja autobusa kod Vranja se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.