Popravljeno ulično svetlo na Bubnju

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popravljeno ulično svetlo na Bubnju

Nišlije iz Ulice Vojvode Putnika koje su nekoliko dana bile u mraku usled kvara, koji je najverovatnije nastao zbog niskih temperatura, ponovo su dobile ulično osvetljenje.

Nakon što su redakciji Južnih vesti građani, putem aplikacije "Prijavi problem", javili da ne radi ulično svetlo u delu Bubanja, novinari su se obratili "Parking servisu" čiji su radnici kvar otklonili vrlo brzo.

Kako u toj ustanovi kažu, ovih dana je u gradu nastao veliki broj kvarova >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zbog niskih temperatura, pa su njihove ekipe stalno na terenu, ali dodaju da građani moraju da zovu i prijave kvar.

Za Ulicu Vojvode Putnika kvar nije prijavljen "Parking servisu", ali je naša ekipa, po vašoj prijavi, kvar već otklonila - potvrđuju Južnim vestima.

Građani probleme sa osvetljenjem mogu da prijave na telefon 018/4 150 970 ili 018/4 150 971 ili na adresu: osvetljenje@nisparking.rs

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.