Policija treći dan traga za porodicom Đokić iz Aleksinca, u potragu uključeni i helikopteri

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Okt.2021, 16:55

Policija treći dan traga za porodicom Đokić iz Aleksinca, u potragu uključeni i helikopteri

Već pet dana nema informacija o sudbini tročlane porodice Đokić iz Aleksinca. Policija treći dan traga za njima, a u potragu su uključeni i helikopteri i Žandarmerija, izveštava RTS.

Još nema novih informacija o porodici Đokić. Tročlana porodica Đokić – Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija, nedelju su proveli kod Goranove majke, snaje i bratanice u selu Moravac nedaleko od Aleksinca.

Oni su porodičnu kuću napustili oko ponoći, a kako je RTS-u >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << rekla Goranova majka ona nakon toga više nije uspela da stupi u kontakt sa njima.

To je odmah probudilo sumnju kod nje, jer se sa sinom i članovima njegove porodice čula svakodnevno po više puta. Tražili su ih u stanu, ustanovili su da nema automobila i da je stan zaključan. Shvatili su da nešto nije u redu pa su u utorak uveče nestanak prijavili policiji.

Zvanično se zna da je poslednji zabeležen trag snimak sa video-nadzora iz perionice automobila na putu Moravac–Aleksinac, to je bilo desetak minuta nakon ponoći. Dalje se ne zna ništa, pa čak ni to da li su stigli do zgrade u kojoj stanuju.

Ova porodica je poznata u Aleksincu po tome što drže jednu od najstarijih menjačnica u gradu.

Građani Aleksinca su uznemireni i kažu da im nije jasno kako je došlo da nestanka.

Predsednik Opštine Aleksinac Dalibor Radičević ističe da se policija trudi da pronađe neki trag, da su pretražili i Bovansko jezero i da nisu ništa našli.

"Da porodica od tri člana nestane kao da su u zemlju propali je prosto neverovatno pogotovu u današnje vreme", kaže Radičević.

"Nikome nije jasno šta se desilo i svi čekaju informacije o tome i nadamo se svi samo da ćemo ih naći žive", dodao je on.

Policijske snage su na terenu, kao i Žandarmerija, a angažovani su helikopteri koji nadgledaju celo područje.

Porodica je još jednom zamolila sve koji su bilo šta čuli ili videli da im jave što pre.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.