Izvor: JUGpress.com, 23.Avg.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pronašla dve laboratorije za proizvodnju marihuane

NIŠ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu otkrili su dve laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili I. B. (1974), S. O. (1972) i D. M. (1974) iz tog grada , zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u stanu I. B. pronašla laboratoriju opremljenu ventilatorima, tajmerima, lampama, filterima za vazduh i termometrom, zatim 31 kilogram sirovog kanabisa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i oko 700 grama marihuane.

Na drugoj lokaciji, na tavanu kuće osumnjičenog S. O., policijski službenici otkrili su laboratoriju sa opremom za uzgajanje marihune, 10 stabljika kanabisa i oko 15 grama marihuane.

Policija je kod D. M., koji se sumnjiči da je sa I. B. i S. O. uzgajao kanabis, pronašla hemikalije koje se koriste za uzgoj marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.