Podsticajna sredstva za treću grupu poljoprivrednika

Izvor: JUGpress.com, 29.Okt.2016, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podsticajna sredstva za treću grupu poljoprivrednika

MEDVEDJA

Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić podelio je danas  ugovore 56-orici poljoprivrednika, korisnicima podsticajnog programa u poljoprivredi.

Ukupan iznos sredstava iznosi 3,1 milion dinara.

Sednici je prisustvovao i Bratislav Pešić, direktor Poljoprivredne savetodavne i stručne službe iz Leskovca, koji je u razgovoru sa prisutnima obećao pomoć ove službe, kao i načine za prevazilaženje problema s kojima se susreću.

Inače, do >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sada je 138 korisnika iz budžeta opštine dobilo 8,1 milion dinara.

Za isplatu je ostalo još oko 1,5 miliona i to će dobiti tridesetak korisnika za investicije u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava. Takođe, do sada je utošeno 395.500 za 70 zahteva za meru veštačkog osemenjavanja krava. Za ovu svrhu je planirano 500.000 dinara.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.