Počinje prijavljivanje za Bogojavljensku trku

Izvor: JužneVesti.com, 23.Dec.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje prijavljivanje za Bogojavljensku trku

U sredu 24. decembra počinje prijavljivanje takmičara za plivanje za Časni krst koje će prema tradiciji biti održano 19. januara naredne godine.

Mesta ima za 16 takmičara, koji će pre nadmetanja biti poslati na lekarski pregled, a pridružiće im se po jedan predstavnika Vojske, policije i Žandarmerije.

Ukupan broj od 19 takmičara simboliše datum praznika koji na ovaj način proslavljamo. Veliko intresovanje plivača najbolja je potvrda velikog značaja koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ovaj praznik ima, a kojim se vraćamo našoj pravoslavnoj tradiciji - kažu organizatori Bogojavljenskih svečanosti iz Opštine Medijana.

Takmičari mogu da se prijave u kancelarijama broj 7 i 10 Opštine Medijana svakog radnog dana od 10 do 14 sati od 24. do 30. decembra.

Pokloni su, osim za najboljeg, obezbeđeni i za ostale učesnike.

Informacije u vezi sa prijavljivanjem možete dobiti telefonom na brojeve 018/532-993 i 018/532-994, lokal 134.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.