Izvor: JUGpress.com, 03.Sep.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo prijavljivanje za II ciklus besplatnih IT kurseva u Nišu

NIŠ

                       IT Bootcamp, neprofitna i besplatna IT škola, nastavlja svoj rad u Nišu.

Cilj škole je da pruži besplatno znanje populaciji koja nije imala priliku da se formalno IT obrazuje.

                          Škola je osnovana od strane individualnih donatora iz dijaspore, a realizuje se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Tokom 2018. godine 42 odsto polaznika iz pilot faze u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je našlo svoju šansu na IT tržištu na kon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije koju škola nudi. IT Bootcamp je u 2019. Godini nastavio sa radom u Beogradu, a u junu je započeo prvi ciklus u Nišu. Prvi ciklus u Nišu je brojao 47 polaznika koji su imali priliku da pohađaju kurs Veb programiranja i QA kurs.

                  Proces prijavljivanja za II ciklus kurseva u Nišu počeo je 26.avgusra i završava se u nedelju 8. septembra u 23:59 časova.

                   IT Bootcamp pruža sjajnu šansu motivisanim i vrednim pojedincima koji žele da naprave prvi korak ka IT svetu. Kursevi su prilagođeni tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama.

(FOTO_Fondacija Ana i Vlade Divac, Prva generacija u Nišu)

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.