Počelo postavljanje ležećeg policajca na Broju 6, semafor za 2 nedelje

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo postavljanje ležećeg policajca na Broju 6, semafor za 2 nedelje

Radovi na obezbeđivanju pešačkog prelaza u naselju Nikola Tesla, gde se nedavno desio udes, počeli su ove nedelje. Zasada se radi na platformi, odnosno ležećem policajcu, koji bi trebalo da bude gotov sledećeg ponedeljka. Kako je kazao gradski većnik Igor Vojinović postavljeni su i kablovi za semafore. 

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Meštani naselja Nikola Tesla se izborili za semafore, nakon saobraćajne nezgode

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Jun.2017

U toku su radovi na postavljanju platformi za semafor na Bulevaru cara Konstantina u niškom naselju Nikola Tesla, nakon što je policajac vozilom povredio četiri devojčice...Prema informacijama dobijenim od radnika "Parking servisa" trenutno se izvode radovi na postavljanju platformi sa električnim...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.